fredag 31 december 2010

Singapore --> Malaysia.

Singapore: På juldagen åkte vi till en vattenpark som var super rolig men det började regna och åska så vi stannade inte så länge sen efter det gick vi bara rundor i stan. Dagen efter det åkte vi till Singapores Zoo som var helt fantastiskt, det var i regnskogen och där var hur många olika djur som helst. Massa djur som man aldrig sett eller ens visste fanns, vilket var riktigt kul att se. Där spenderade vi hela dagen och på kvällen åkte vi in i stan och åt middag.
Det var lite för mycket ac på många ställen i Singapore vilket gjorde att vi båda blev väldigt förkylda :/

Malaysia: Den 27:e åkte vi från Singapore till Melaka i Malaysia som är en liten mysig by där en flod rinner igenom hela byn där man kan åka på en båttur, vilket vi gjorde. Eftersom vi fortfarande inte mådde så bra så gjorde vi inte mycket i Melaka, vi åkte båtturen genom floden och vi cyklade en runda ena dagen annars orkade vi inte göra mer. Vi stannade där i två nätter innan vi tog bussen till Kuala Lumpor, huvudstaden i Malaysia.
Det är här vi är nu och vi mår fortfarande inte så bra så vi har inte orkat göra så mycket här heller, första dagen gick vi en runda och kollade rundor sen igår försökte vi hitta vad vi ska göra ikväll, nyårsafton. Vi vet fortfarande inte till 100% vad vi ska göra ikväll men vi har hittat gatan med alla barer och restauranger där det nog kommer hända en del så vi går dit och ser vad som händer :P

Gott Nytt År alla mina vänner! Jag hoppas 2011 kommer bli det bästa året hittills för oss alla!!! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar